12.13.2015

Керівник гуртка - професія, покликання, чи ... ?

Моє вітання усім педагогам, екологам та просто небайдужим людям. Якщо ви завітали на мою сторінку, значить вас турбує стан нашого довкілля, або ви шукаєте матеріали для проведення занять екологічного гуртка. І те і друге вважаю справою потрібною, тому: Ласкаво Прошу!

Давайте знайомитись? Мене звати Сніжана Дужук. І я веду гуртки "Екологічний дизайн" та "Фотонатуралісти" в комунальному закладі "Станція юних натуралістів" Рівненської обласної ради.


 Хто такі позашкільники?

Педагоги-позашкільники - люди особливі. Хтось вважає, що гуртками займаються винятково ті, хто не змогли знайти себе в школі, інші переконанні, що в позашкіллі зібрались лише найталановитіші, найкреативніші та найактивніші педагоги.
Думаю, не помилюсь, якщо скажу що є серед нас і ті і інші. Але більшість керівників гуртків - це люди, які люблять свою роботу. 
Тому що ніякого розрахунку тут бути не може. Хто знає, якою є наша зарплата, той зрозуміє :).

Арсенал керівника гуртка

Сьогодні педагогу потрібно мати гарне здоров"я, бажання постійно вчитись і трішки везіння. Це далеко не повний список, його можна продовжувати до бескінечності. Але чи варто? Хороший керівник гуртка любить свою роботу і дітей. І цим усе сказано.

Немає коментарів:

Дописати коментар